
45 C.F.R. § 2522.640
Under what circumstances may I change my performance
measures?

(a) You may change your performance measures only if the Corporation or, for formula programs, the State
commission, approves your request to do so based on your need to:

(1) Adjust your performance measure or target based on experience so that your program's goals are more
realistic and manageable;
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