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45 C.F.R. § 2105.7

Can you ask for records to be disclosed in a particular form or
format?

(a) Generally, you may choose the form or format of disclosure for records requested. The Agency must
provide the records in the requested form or format if the Agency can readily reproduce the record in that
form or format.
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