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45 C.F.R. § 2105.45

How will the Agency notify you if it denies your fee waiver request?

If the Agency denies your request for a fee waiver, it will notify you, in writing, of the following:

(a) The basis for the denial, including a full explanation of why the fee waiver request does not meet the
Agency's fee waiver criteria in § 2105.46;
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