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45 C.F.R.§1159.12

Will the Endowment charge me fees to locate, review, or copy
records?

(a) The Endowment shall charge no fees for search time or for any other time expended by the Endowment to
review a record. However, the Endowment may charge fees where you request that a copy be made of a
record to which you have been granted access. Where a copy of the record must be made in order to provide
access to the record (e.g., computer printout where no screen reading is available), the copy will be made
available to you without cost.
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