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31C.F.R.§19.875

ng | ask the debarring official to reconsider a decision to debar
me:

Yes, as a debarred person you may ask the debarring official to reconsider the debarment decision or to reduce
the time period or scope of the debarment. However, you must put your request in writing and support it with
documentation.
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