
40 C.F.R. § 86.1920
What in-use testing information must I report to EPA?

(a) Send us electronic reports at inuse@epa.gov using an approved information format. If you want to use a
different format, send us a written request with justification.

(b) Within 45 days after the end of each calendar quarter, send us reports containing the test data from each
engine for which testing was completed during the calendar quarter. Alternatively, you may separately
send us the test data within 30 days after you complete testing for an engine. If you request it, we may
allow additional time to send us this information. Once you send us information under this section, you
need not send that information again in later reports. Prepare your test reports as follows:

(1) For each engine family, describe how you recruited vehicles. Describe how you used any criteria or
thresholds to narrow your search or to screen individual vehicles.

(2) Include a summary of the candidate vehicles you have rejected and the reasons you rejected them, whether
you base the rejection on the criteria in § 86.1908(a) or anything else. If you rejected a candidate vehicle due to
misfueling, included the results of any fuel sample tests.

(3) For the test vehicle, include the following background information:

(i) The EPA engine-family designation, and the engine's model number, total displacement, and power rating.

(ii) The applicable test phase (Phase 1 or Phase 2).

(iii) The date EPA selected the engine family for testing.

(iv) The vehicle's make and model and the year it was built.

(v) The vehicle identification number and engine serial number.
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