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40 C.F.R.§1068.210

Exempting test engines/equipment.

(a) We may exempt engines/equipment that you will use for research, investigations, studies,
demonstrations, or training. Note that you are not required to get an exemption under this section for
engines that are exempted under other provisions of this part, such as the manufacturer-owned exemption
in §1068.215.

(b) Anyone may ask for a testing exemption.

(c) If you are a certificate holder, you may request an exemption for engines/equipment you intend to include
in a test program.

(1) In your request, tell us the maximum number of engines/equipment involved and describe how you will
make sure exempted engines/equipment are used only for this testing. For example, if the exemption will
involve other companies using your engines/equipment, describe your plans to track individual units so you
can properly report on their final disposition.
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