
40 C.F.R. § 1054.220
How do I amend my maintenance instructions?

You may amend your emission-related maintenance instructions after you submit your application for
certification as long as the amended instructions remain consistent with the provisions of § 1054.125. You must
send the Designated Compliance Officer a written request to amend your application for certification for an
engine family if you want to change the emission-related maintenance instructions in a way that could affect
emissions. In your request, describe the proposed changes to the maintenance instructions. If operators follow
the original maintenance instructions rather than the newly specified maintenance, this does not allow you to
disqualify those engines from in-use testing or deny a warranty claim.
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