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40 C.F.R. §1033.220

Amending maintenance instructions.

You may amend your emission-related maintenance instructions after you submit your application for
certification, as long as the amended instructions remain consistent with the provisions of § 1033.125. You must
send the Designated Compliance Officer a request to amend your application for certification for an engine family
if you want to change the emission-related maintenance instructions in a way that could affect emissions. In
your request, describe the proposed changes to the maintenance instructions. If owners/operators follow the
original maintenance instructions rather than the newly specified maintenance, this does not allow you to
disqualify those locomotives from in-use testing or deny a warranty claim.
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