C®SMOS

Mavigate the Compliance Universe

40 C.F.R. §1027.125

Can | get a refund?

(a) We will refund the total fee imposed under this part if you ask for a refund after failing to get a certificate
for any reason.

(b) If your actual sales or the actual retail prices in a given year are less than you projected for calculating a
reduced fee under § 1027.120, we will refund the appropriate portion of the fee. We will also refund a
portion of the initial payment if it exceeds the final fee for the engines, vehicles, or equipment covered by
the certificate application.
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