
40 C.F.R. § 59.660
Exemption from the standards.

In certain circumstances, we may exempt portable fuel containers from the evaporative emission standards and
requirements of § 59.611 and the prohibitions and requirements of § 59.602. You do not need an exemption for
any containers that you own but do not sell, offer for sale, introduce or deliver for introduction into U.S.
commerce, or import into the United States. Submit your request for an exemption to the Designated Compliance
Officer.
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